Profil

Gennem 40 år har jeg fagligt bevæget mig i sundhedssektoren, som sygeplejerske og privatpraktiserende zoneterapeut, Bach blomsterterapeut og kropsorienteret psykoterapeut.

margit ved egetræ klampengorgMargit Hansen

Jeg har rødder i Bodynamic systemet – kropsorienteret psykoterapi og arbejder dialektisk med samspillet mellem den sansemæssige og fysiske forankring og sensitive hjerne samt med det relationelle – nærværet mellem mennesker.

Krop og ånd går hånd i hånd

Mit fundament som psykoterapeut bygger på mine klienters modige samarbejde, kollegaer fra det etablerede sundhedssystem, ildsjæle, der har været inspirerende i forhold til kropsterapeutiske discipliner, samt det tværfaglige samarbejde i form af mangeårig supervision både individuelt og i grupper.

Har meditativ praksis og mange års tilknytning til Vækstcenteret i Nørre Snede

Superviser uddannet ved Bodynamic International 2017

Hvor det vil være gavnligt i den terapeutiske proces henvises til relevante samarbejdspartnere, fx ernæringsterapi, sundhedssektoren, meditativ praksis

Medlem af DSR (Dansk Sygeplejeråd), MPF (Medlem af Dansk Psykoterapeutforening), EABP (European Association for Body Psychotherapy), Danske terapeuter, BIEP  (Bachterapeut registreret i Dr. Edward Bach Fonden og Bach lærer),

Medlem af

DSR (Dansk Sygeplejeråd)
MPF (Medlem af Dansk Psykoterapeutforening)
EABP (European Association for Body Psychotherapy)
Danske terapeuter
BIEP (Bachterapeut registreret i Dr. Edward Bach Fonden og Bach lærer),