Profil

Gennem 30 år har jeg fagligt bevæget mig i sundhedssektoren, som sygeplejerske og privatpraktiserende zoneterapeut, Bach blomsterterapeut og kropsorienteret psykoterapeut.

margit ved egetræ klampengorgMargit Hansen

Jeg har rødder i Bodynamic systemet – kropsorienteret psykoterapi og arbejder dialektisk med samspillet mellem den sansemæssige og fysiske forankring og sensitive hjerne samt med det relationelle – nærværet mellem mennesker.

Krop og ånd går hånd i hånd

Mit fundament som psykoterapeut bygger på mine klienters modige samarbejde, kollegaer fra det etablerede sundhedssystem, ildsjæle, der har været inspirerende i forhold til kropsterapeutiske discipliner, samt det tværfaglige samarbejde i form af mangeårig supervision både individuelt og i grupper.

Superviser uddannet ved Bodynamic International 2017

Hvor det vil være gavnligt i den terapeutiske proces henvises til relevante samarbejdspartnere, fx ernæringsterapi, sundhedssektoren, meditativ praksis træner.

Medlem af DSR (Dansk Sygeplejeråd), FS-KAP (Fagligt Selskab for sygeplejersker med interesse for komplementær og alternativ behandling)      MPF (Medlem af Dansk Psykoterapeutforening), EABP (European Association for Body Psychotherapy),  FDZ (Forenede Danske Zoneterapeuter),                    BIEP  (Bachterapeut registreret i Dr. Edward Bach Fonden og Bach lærer),